Passejada urbana inclusiva

Benvinguts i benvigudes a la Pedalada Popular de la Diada de la Bicicleta 2023, organitzada pel Club Ciclista Vilassar de Mar!

L'activitat s'iniciarà a les 9:30 del 2 de juliol de 2023 i té una durada aproximada d'una hora. La sortida de la pedalada tindrà lloc a l'Av. de l'Arquitecte Eduard Ferrés, s/n, just davant del camp de fútbol.

Tota la informació que sol·licitem en aquest formulari la necessitem per comunicar-nos i tramitar l'assegurança de cada participant. Quan finalitzeu la inscripció, rebreu un correu amb una còpia de totes les respostes. Aquest document és el vostre comprovant d'inscripció. 

Les inscripcions són gratuïtes i estan limitades a 200 persones. Amb cada inscripció disposareu en finalitzar el recorregut d'avituallament, aigua, d'un obsequi de record, d'una assegurança de dia i del dorsal. 

Els dorsals es recolliran el divendres 30 de juny i el dissabte 1 de juliol a COFFEE RIDE MARESME en seu horari habitual d'obertura (8:30–13:00 i 17:00–20:30 a Carrer de Narcís Monturiol, 76-82, Vilassar de Mar). Si esmorzeu o bereneu a COFFE RIDE MARESME en el moment de la recollida del dorsal, teniu un café gratuït. En cas que hi hagi alguna incidència, excepcionalment es podrà recollir a les 8:30 en el punt de sortida.   

El circuit és de 4,5 km.  

Per la seguretat i la logística de l'activitat, tots els participants aniran agrupats. L'organització es reserva l'opció d'aturar el grup capdavanter per esperar els participants que hagin quedat endarrerits. 

Els pares i els tutors dels menors són responsables dels seus fills/es i tutelats/des mentre duri l'activitat. 

En cas que un o una menor participi sense l'acompanyament dels adults responsables, aquests hauran d'omplir l'autorització de participació. Aquesta autorització s'haurà d'entregar omplerta en el moment de recollir el dorsal. Tindrem impreses les autoritzacions en la recollida i també la podeu descarregar d'aquest formulari i imprimir vosaltres. 

Cada participant ha de dur la seva pròpia bicicleta. En el cas que algun participant necessiti una bicicleta adaptada, el CCVDM està en contacte amb http://www.areadaptada.org/es/inicio/ per abastir un nombre limitat de persones. Si necessiteu d'aquest servei, indiqueu-ho en l'espai reservat per a aquest motiu. 

L'ús de casc és obligatori durant tota l'activitat. Sense casc no es podrà participar. L'edat mínima per participar amb bicicleta pròpia és de 5 anys. 
Descarrega aquí les fotografies de l'esdeveniment: