PATROCINADORS

Conserves Dani

La vida del Grup Dani comença com un negoci familiar que al llarg del temps ha sabut adaptar-se a les tendències del mercat.

Dani ha evolucionat de ser representant en espècies i conserves, fins a convertir-se en productor, fabricant i distribuidor dels seus productes, i consolidar-se com una de les empreses més grans d’espècies i conserves actuals .

www.dani.es

Transports i Distribució Serra


Actualment Esteve, Jordi i Francesc Serra gestionem Transdistserra S.L. Oferim els nostres serveis des de 1954, sent la tercera generació en donar servei a empreses del sector hortícola i complements.

Tenim l’empresa ubicada a Vilassar de Mar, Barcelona, ​​centre neuràlgic del sector de la planta i flor a Catalunya. A les nostres instal·lacions disposem de tot el material tant físic com humà:

Tot adequat per oferir-vos els millors serveis de distribució de flor, planta i complements pel sector amb les millors condicions.

Una de les màximes prioritats per a la nostra empresa és mantenir sempre una relació personalitzada amb el client, aportant un valor afegit amb un bon equip humà, i oferint sempre solucions a les vostres necessitats.

El treball de qualitat realitzat, que ens avala amb serietat i responsabilitat, fan que la nostra empresa sigui la millor opció per confiar la distribució dels vostres productes.

serratransports.com

Instal·lacions Itchart


Itchart és una empresa de serveis amb més de 50 anys d’experiència en el sector de les instal·lacions, construcció d’obra nova, reparacions i reformes.

Comptem amb un equip de professionals formats i preparats per portar a terme des de petites reparacions fins a grans instal·lacions.

Els nostres clients, particulars, petits negocis, comerços, oficines, grans empreses, constructors, comunitats de veïns i organismes públics, valoren les qualitats que hem potenciat des de la creació de la nostra empresa: ètica professional, responsabilitat i qualitat de servei.

itchartclima.com

Bicicletes Corriol


Botiga i reparació de bicicletes

@corriolbicicletes

Ajuntament de Vilassar de Mar

www.vilassardemar.cat