PATROCINADORS

Conserves Dani

La vida del Grup Dani comença com un negoci familiar que al llarg del temps ha sabut adaptar-se a les tendències del mercat.

Dani ha evolucionat de ser representant en espècies i conserves, fins a convertir-se en productor, fabricant i distribuidor dels seus productes, i consolidar-se com una de les empreses més grans d’espècies i conserves actuals .

www.dani.es

Transports i Distribució Serra


Actualment Esteve, Jordi i Francesc Serra gestionem Transdistserra S.L. Oferim els nostres serveis des de 1954, sent la tercera generació en donar servei a empreses del sector hortícola i complements.

Tenim l’empresa ubicada a Vilassar de Mar, Barcelona, ​​centre neuràlgic del sector de la planta i flor a Catalunya. A les nostres instal·lacions disposem de tot el material tant físic com humà:

    • cambres frigorífiques, molls de càrrega i maquinària adequades a la càrrega i descàrrega de tot tipus de vehicles

    • la nostra gran experiència i de tot l’equip humà que composa l’empresa

Tot adequat per oferir-vos els millors serveis de distribució de flor, planta i complements pel sector amb les millors condicions.

Una de les màximes prioritats per a la nostra empresa és mantenir sempre una relació personalitzada amb el client, aportant un valor afegit amb un bon equip humà, i oferint sempre solucions a les vostres necessitats.

El treball de qualitat realitzat, que ens avala amb serietat i responsabilitat, fan que la nostra empresa sigui la millor opció per confiar la distribució dels vostres productes.

serratransports.com

Instal·lacions Itchart


Itchart és una empresa de serveis amb més de 50 anys d’experiència en el sector de les instal·lacions, construcció d’obra nova, reparacions i reformes.

Comptem amb un equip de professionals formats i preparats per portar a terme des de petites reparacions fins a grans instal·lacions.

Els nostres clients, particulars, petits negocis, comerços, oficines, grans empreses, constructors, comunitats de veïns i organismes públics, valoren les qualitats que hem potenciat des de la creació de la nostra empresa: ètica professional, responsabilitat i qualitat de servei.

itchartclima.com

Escola Nàutica Cara al Vent

A Cara Al Vent entenem l’ Escola Nàutica com la porta d’ entrada al mon marítim. Ho fem acompanyant de prop i de manera personal a l’alumne, donant-li també la oportunitat de que, amb el Club de Navegació, acabi sent el nostre company de singladures.

Pretenem aglutinar al nostre voltant tothom que vulgui navegar i conèixer el medi marí en tota la seva extensió, compartint coneixement i experiències.

www.caraalvent.com

Carns Boher


Empresa familiar fundada a l’any 1969 a Premià de Mar. Ens instal·lem a Vilassar de Mar, l’any 1974 amb motiu de la inauguració del Mercat Municipal.

Des del primer dia hem gaudit de la confiança del públic, que ens ha animat a renovar les instal·lacions en diferents etapes.

A partir de finals de 2013 estem al Nou Mercat Municipal de Vilassar de Mar, en el qual, disposem d’unes noves instal·lacions.

Som, un equip de professionals amb molts anys d’experiència, que posem al servei dels nostres clients, esperant poder continuar gaudint de la teva confiança com fins ara.


Portem més de 50 anys fent allò que ens agrada, una tradició familiar, que passa de pares a fills, però que mai perd la seva essència.

El nostre objectiu principal és que us sentiu com a casa.

carnsboher.cat

Bicicletes Corriol


Botiga i reparació de bicicletes

@corriolbicicletes

Ajuntament de Vilassar de Mar

www.vilassardemar.cat